Combineer je een abonnement van hollandsnieuwe met een abonnement van Ziggo, dan kun je in aanmerking komen voor Combivoordeel. Je krijgt dan tot 10.000 MB/minuten/sms extra tegoed bij je hollandsnieuwe abonnement. Wanneer je ook digitale televisie (met een CI+ module of een mediabox) hebt van Ziggo dan ontvang je ook een extra Ziggo tv-pakket! 

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Je krijgt combivoordeel van hollandsnieuwe en Ziggo als en zolang de geselecteerde abonnementen van hollandsnieuwe en Ziggo allebei op hetzelfde adres geregistreerd staan. Je hoeft je niet aan te melden voor het combivoordeel van hollandsnieuwe en Ziggo. Nadat de geselecteerde abonnementen van hollandsnieuwe en Ziggo actief zijn én je aan deze voorwaarden voldoet, krijg je van hollandsnieuwe automatisch de gratis extra’s toegewezen. Verder moeten je hollandsnieuwe en Ziggo-abonnementen aan de volgende eisen voldoen:

- Je hollandsnieuwe abonnement moet zijn afgesloten, verlengd of gewijzigd zijn ná 9 april 2018, met een maandelijks bundelbedrag van €7 of hoger.
- Je hebt Vast Internet van Ziggo; in combinatie met een abonnement voor Digitale Televisie van Ziggo met een CI+ module of een Mediabox.

Wanneer krijg ik combivoordeel?

Nadat je Ziggo en/of hollandsnieuwe abonnement zijn ingegaan, checkt hollandsnieuwe of je aan alle voorwaarden voldoet.

  • dubbel tegoed ontvang je automatisch. Je ziet dit terug in je abonnementsoverzicht in de hollandsnieuwe app.
  • Je krijgt een e-mail van Ziggo over hoe je het gratis extra Ziggo tv-pakket activeert in Mijn Ziggo. Het kan tot 5 weken duren voor je deze e-mail ontvangt.

De extra's

- Maandelijks krijg je dubbel tegoed bovenop je standaard maandelijkse bundel. Dubbel tegoed is alleen te gebruiken in NL en EU.
- Je krijgt één gratis extra tv-pakket per adres naar keuze, te gebruiken bij je geselecteerde Ziggo Digitale Televisie aansluiting. De pakketten waar je uit kunt kiezen zijn: Ziggo Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Kids.

Voor alle combivoordeel actievoorwaarden kan je hier terecht.