Heb je een bestelling geplaatst voor een abonnement bij hollandsnieuwe en gekozen voor nummerbehoud? Dan moet je voor het aanvragen van nummerbehoud nog een aantal stappen doorlopen. Volg de onderstaande stappen om nummerbehoud aan te vragen zodra je de bevestigingsmail van je bestelling hebt ontvangen.

1. Log in op mijn hollandsnieuwe met de inloggegevens uit de bevestigingsmail.
2. Selecteer je nummer.
3. Ga naar 'instellingen' weergegeven onder aan je scherm.
4. Ga naar het kopje 'nummer overzetten naar hollandsnieuwe'
5. Kies dan voor 'nummer overzetten'.

Hollandsnieuwe vraagt alleen om het te behouden telefoonnummer. Je ontvangt op dit nummer een validatiecode. Deze code kun je in mijn hollandsnieuwe invoeren om jouw nummer te valideren. Ben je een zakelijker gebruiker? Dan heeft hollandsnieuwe je telefoon-en klantnummer van je vorige provider nodig.

Vraag binnen 14 dagen nummerbehoud aan (tenzij je een bestelling hebt met een langere levertijd). Hollandsnieuwe regelt dan de opzegging bij je vorige provider.