Om de aansluiting van het mobiele abonnement compleet te maken, controleren wij altijd jouw gegevens. Iedere provider heeft zijn eigen regels omtrent het accepteren van een buitenlands legitimatiebewijs. Mobiel.nl is aan deze regels gebonden. In onderstaand overzicht zie je welke type legitimatiebewijs worden goedgekeurd per provider en welke eisen aan de contractondertekening worden gesteld.

Provider
Buitenlands paspoort binnen de EU
Buitenlands paspoort buiten de EU
Verblijfsvergunning
Vodafone+ Bankpas minimaal 6 maanden oud of met een IND-sticker (paspoorten uitgegeven voor 2014).
Europese identiteitskaart niet mogelijk.
Alleen sim only I t/m V en EU/EER: minimaal 6 maanden geldig.
Geprivilegieerdendocument
Alleen sim only: W-document
Tele2+ bankpas minimaal 6 maanden oud en recent bankafschrift van max. 1 maand oud.
Europese identiteiskaart niet mogelijk.
maximale toestelbundel € 10.-
+ bankpas minimaal 3 maanden oud, geldige verblijfsvergunning en recent bankafschrift van max. 1 maand oud.
Maximale toestelbundel € 10.-
I t/m V en EU/EER + paspoort, bankpas minimaal 6 maanden oud en bankafschrift van max. 1 maand oud.
Geprivilegieerdendocument
W-document niet toegestaan
Maximale toestelbundel € 10.-
T-Mobile/BenAlleen sim only of toestelbundel € 0.- (ook mogelijk met Europees identiteitskaart)Alleen sim onlyI t/m IV en EU/EER: minimaal 6 maanden geldig
Geprivilegieerdendocument
KPNPaspoort + BRP uittreksel
Europese identiteitskaart niet mogelijk
Alleen sim onlyI t/m V: min. 1 jaar geldig
EU/EER: min 1 jaar geldig + BRP uittreksel
Geprivilegieerdendocument
W-document: alleen sim only
hollandsnieuweToegestaan.
Europese identiteitskaart ook toegestaan
ToegestaanToegestaan
SimyoToegestaan.
Europese identiteitskaart ook toegestaan
ToegestaanToegestaan