Abonnement afsluiten of toestel kopen

Naast het telefonisch of via de website plaatsen van een bestelling, is het ook mogelijk om ons servicepunt in Leidschendam te bezoeken. Hier krijg je advies van onze ervaren en kundige medewerkers. Zij helpen je met het plaatsen van je bestelling voor een abonnement of losse telefoon.
Als je langskomt voor het aanvragen van een abonnement, neem dan een geldig legitimatiebewijs en pinpas op jouw naam mee. Als het gewenste toestel op voorraad is, kunnen onze medewerkers in de meeste gevallen het abonnement meteen voor je aansluiten. Ook kan je dan het toestel direct meenemen. Uitzondering hierop is Vodafone met nummerbehoud. De verwerkingstijd bij deze abonnementsvorm neemt helaas wat langer in beslag.
De voorraad op onze website is gelijk met onze voorraad in het servicepunt in Leidschendam. We kunnen helaas geen toestellen of accessoires vooraf apart leggen, mocht je zekerheid willen raden we je aan om vooraf je bestelling te plaatsen en kiezen voor afhalen in Leidschendam. Je ontvangt dan een afhaalbericht zodra je bestelling is goedgekeurd. 

Afspraak maken

Het is niet verplicht om een afspraak te maken in het servicepunt voor het plaatsen van een bestelling, maar het kan zo zijn dat je eventjes moet wachten doordat er meerdere klanten zijn. Mocht je naast het plaatsen van een bestellen ook hulp willen bij het overzetten van gegevens naar je nieuwe toestel raden we je wel aan om een afspraak te maken, zodat we hier tijd voor je kunnen reserveren. Zonder afspraak kunnen we niet garanderen of hiervoor tijd en ruimte is. Tijdens actieperiodes wordt er niet met afspraken gewerkt. 

Een afspraak maken in ons servicepunt

Betaalmogelijkheden

Als je een bestelling op wilt komen halen bij ons servicepunt, dan kan er alleen met PIN betaald worden. De betaling kan ook vooraf voldaan worden middels vooruitbetalen per bank/giro of iDEAL. Het is helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen. We accepteren ook geen Bol.com-cadeaukaarten of VVV cadeaubonnen. 

Servicepunt Leidschendam

Nieuwstraat 22
2266 AD Leidschendam

In de omgeving van het servicepunt in Leidschendam kan je gratis parkeren.