T-mobile heeft per 5 september 2023 haar naam gewijzigd naar Odido. Hier lees je meer!

Roam Like at Home bij Odido

Welke bundel?
Hoeveel in de EU per maand?Extra landen?
LimitedDe grootte van je databundel kan je gebruiken in de EU-
Unlimited Start35GB in de EU-
Unlimited Basis40GB in de EU-
Unlimited Plus50GB in de EU
Zwitserland, USA en Turkije
Unlimited Premium50GB in de EUZwitserland, USA en Turkije

Roamen uit je bundel geldt voor de volgende landen

België, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus (Griekse deel), Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, Frankrijk (inclusief Martinique, Réunion, Mayotte, Frans-Guyana, Guadeloupe en Saint-Martin), Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (inclusief Madeira en de Azoren), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief Gibraltar), Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigde Koninkrijk (inclusief Jersey, Guernsey en Isle of Man) en Zweden

Buiten de EU

Ga je naar een bestemming buiten de EU? Dan hanteert Odido andere tarieven voor bellen en internet in het buitenland, afhankelijk van jouw abonnement. Wil je precies weten wat de tarieven zijn op je vakantie-adres? Sms dan vanuit Nederland kosteloos 'PRIJS LAND' (bijvoorbeeld PRIJS TURKIJE) naar 5545. Je krijgt dan een overzicht van de tarieven voor bellen, sms'en en internetten op jouw bestemming, met jouw abonnement. Heb je geen internetbundel, maar onbeperkt internet op lage snelheid in Nederland? Dan kun je per maand 4 GB in de EU gebruiken, natuurlijk wel op lage snelheid. Er gelden aanvullende voorwaarden voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 1 mei 2017.

Voorwaarden Roam Like at Home

Deze regels zijn niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Odido kan onredelijk gebruik vaststellen op basis van de verhouding tussen nationaal- en internationaal (roaming) aanwezigheid en verbruik. Het uitgangspunt is dat je de dienst(en) meer in Nederland moet gebruiken dan in het buitenland. In dit geval is er sprake van redelijk gebruik. Er is sprake van onredelijk gebruik van de dienst(en) als je gedurende een periode van minimaal vier maanden méér tijd buiten Nederland, maar in de EU doorbrengt en méér verbruik vertoont in de EU dan in Nederland. Elke dag waarop je je aanmeldt op het netwerk van Odido in Nederland geldt als een dag in Nederland.

Meer weten over de huidige tarieven van Odido in het buitenland? Klik hier