Voor alle reparaties die niet onder de fabrieksgarantie vallen, zoals schermreparaties, kapotte knoppen of laadpoorten, werkt Mobiel.nl nauw samen met Fixtel. In ons servicepunt in Utrecht en Vlaardingen is een Fixtel-reparateur aanwezig om jouw smartphone direct op locatie te repareren. Een afspraak maken bij Fixtel in Leidschendam of Berkel en Roodenrijs behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie over tarieven of het maken van een afspraak.