Je hebt het recht om binnen 31 dagen een accessoire te herroepen. Om je accessoires te kunnen retourneren dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Je hebt een bedenktijd van 31 dagen op de accessoire(s). Bij een bestelling van meerdere producten die niet tegelijkertijd afgeleverd worden, gaat deze termijn in na ontvangst van het laatste product van de bestelling. Nadat je hebt aangegeven de overeenkomst te willen ontbinden, moet je uiterlijk binnen 14 dagen de accessoire(s) naar ons terugsturen.

  • Het product moet -voor zover redelijkerwijs mogelijk- compleet en onbeschadigd in de originele verpakking teruggestuurd worden. Je mag de accessoire alleen uitpakken of gebruiken om de aard, kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Bij constatering van een verdergaand gebruik dan noodzakelijk om de aard, kenmerken en werking vast te stellen, brengen wij een schadevergoeding in rekening. Afhankelijk van de conditie van het herroepen product, stellen wij het bedrag vast. Dit bedrag is maximaal de nieuwprijs van de accessoire.
  • Als je de accessoire wilt ruilen voor een ander, voeg je een schriftelijk bericht toe aan het retour gezonden pakket met daarin het merk, type en de versie van de accessoire die je wilt hebben, vermeld. Dan nemen we contact met je op.
  • Nadat wij het geretourneerde accessoire hebben ontvangen en geïnspecteerd, ontvang je een bevestiging van de herroeping via de mail. Zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen na de herroeping en ontvangst van de accessoire óf nadat je hebt aangetoond de producten te hebben geretourneerd, krijg je je geld terug. Wij betalen je terug op dezelfde manier als waarop jij de bestelling hebt betaald. Eventuele waardevermindering kan in rekening gebracht worden. Als aan alle voorwaarden voldaan is, krijg je het gehele aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, terug.

Voor het herroepen van je bestelling kan je het modelformulier voor herroeping gebruiken. Dit is niet verplicht, een melding via e-mail (info@mobiel.nl) of telefoon (070-3010301) is ook mogelijk, vermeld hierbij de productna(a)m(en), bestel- en ontvangstdatum, je naam en adres.

Ook kun je gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet.


Pakket retourneren
Je kunt binnen 31 dagen na het ontvangen van de bestelling het pakket kosteloos bij een PostNL-pakketpunt retourneren naar het volgende adres:

Websend BV
Antwoordnummer 10024
2260 VB Leidschendam

Let op! Check op het verzendbewijs of het pakket naar juiste antwoordnummer retour wordt gestuurd en bewaar deze goed! Wij adviseren om te zorgen voor een onherkenbare verpakking, bijvoorbeeld een bruine doos.

Retourneren aan het antwoordnummer is kosteloos. Het is ook mogelijk om het pakket te verzenden via een andere vervoerder, maar dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening.

Let op: Uit oogpunt van hygiëne kunnen headsets en/of earpods niet kosteloos worden omgeruild of geannuleerd als deze in gebruikte staat worden geretourneerd. In geval van een defect en indien er sprake is van garantie zal dit type accessoire kosteloos ter reparatie worden aangeboden.

Als wij het retour gezonden accessoire niet kunnen koppelen aan een bestelling bewaren wij deze maximaal 6 maanden. Hierna zal het product milieuvriendelijk verwerkt worden.