Heb je al Youfone Mobiel op je adres? Dan ontvang je €40 extra korting op je eerste maandfactuur.

Actievoorwaarden

• Als bestaande Mobiele klant van Youfone krijg je € 40,- extra korting op de eerste maandfactuur.
  • Mobiel + Thuis klantvoordeel is van toepassing bij het afsluiten van abonnement voor Thuis (Internet Only, Internet & TV of Alles-in-1) in combinatie met een Sim Only abonnement van Youfone, waarvan beide abonnementen op hetzelfde adres zijn geregistreerd
  • De waarde van een installatiemonteur is niet inwisselbaar voor korting en/of tegoed in de vorm van geld of andere Youfone diensten, wanneer geen gebruik van de actie wordt gemaakt
  • Uitsluitend bestaande Mobiele klanten van Youfone kunnen gebruik maken van deze actie. Je Mobiele abonnement moet actief zijn voor je Thuis aanvraag verwerkt wordt om gebruik te maken van de korting.
  • De actie is geldig vanaf 7 januari 2021.