T-mobile heeft per 5 september 2023 haar naam gewijzigd naar Odido. Tele2 is hier nu ook ondergebracht. Hier lees je meer! 

Tele2 en T-Mobile zitten onder één dak en brengen het beste van twee werelden samen. Wanneer je een mobiel Tele2 abonnement combineert met Internet + TV voor thuis van T-Mobile kom je hiervoor in aanmerking. 

Hoe activeer ik mijn Tele2 Klantvoordeel?

Als je een abonnement bij ons besteld en je aangeef dat je in aanmerking komt voor Tele2 Klantvoordeel, dien je zelf hiervoor nog aan te melden. Je activeert het Klantvoordeel gemakkelijk via de website van Tele2 of in de Mijn Tele2-app. Zonder activatie van het Klantvoordeel worden de voordelen niet toegepast. 

Wat houdt Tele2 Klantvoordeel in?

Meer data
Op een mobiel abonnement van Tele2 krijg je extra data, afhankelijk van de gekozen databundel:
- Databundel lager dan 5 GB: 1 GB extra
- Databundel tussen de 5 GB en 10 GB: 3 GB extra
- Databundel hoger dan 10 GB: 5 GB extra, hiervan kan je maar 2 GB gebruiken in de EU.
- Databundel van 0 GB of onbeperkt data: Dan ontvang je geen extra data

Voordeel Thuis
Wanneer je een mobiel Tele2 abonnement met T-Mobile Thuis combineert ontvang je €5,- factuurkorting op het Thuis abonnement.

Wanneer heb ik recht op Tele2 Klantvoordeel?

Je komt in aanmerking voor Tele2 Klantvoordeel als je Tele2 mobiel abonnement combineert met een T-Mobile Thuis abonnement. Om in aanmerking te komen voor deze vorm van Klantvoordeel moet je T-Mobile Internetpakket van 29 oktober 2019 of later hebben. Je kan ook meerdere mobiele Tele2 abonnementen met elkaar combineren. Je kan niet een mobiel abonnement van T-Mobile combineren met een abonnement van Tele2. 

Voor meer informatie kun je de Tele2 Klantvoordeel actievoorwaarden of de website van Tele2 bekijken.