Als je nog een fijne smartphone hebt, kan het slim en voordelig zijn om een sim only-abonnement te kiezen. Gaat je toestel toch onverwachts kapot of wil je toch graag een nieuw toestel terwijl je nog een lopend sim only-abonnement hebt? Dan kunnen we ons voorstellen dat dat vervelend is. Tele2 biedt hiervoor een mooie oplossing: toestelflexibiliteit. Met toestelflexibiliteit kan je met een lopend sim only-abonnement al tijdens het contract overgaan op een abonnement met smartphone. Dus heb je nu een sim only van Tele2, maar wil je toch alvast een abonnement mét toestel? Dat kan. Je huidige contract wordt dan automatisch beëindigd, en je nieuwe abonnement met toestel gaat direct in.

Gebruikmaken van een contractverlenging met toestelflexibiliteit kan met de abonnementsprijzen die je ziet op onze website bij verlengingen met Tele2. Wel zijn wij genoodzaakt een eenmalige administratieve bijdrage van € 40,- in rekening te brengen. Je ontvangt hiervan na het plaatsen van je bestelling een bericht per e-mail.