KPN  Hussel is de verbeterde opvolger van KPN Compleet. Met KPN Hussel stel je zelf je ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen. Dit kan je dan ook weer gemakkelijk aanpassen, wanneer je dat zelf wil.

De voordelen

Voor Hussel geldt: als je meer KPN producten combineert, ontvang je ook meer voordeel. 

  • Mobiel + Mobiel
    Je kan als je meerdere mobiele abonnementen hebt gratis onderling bellen en MB's delen met elkaar. Verder kan je ook nog de Kids Sim bestellen; een voordelig Sim Only abonnement speciaal voor kinderen.
  • Mobiel + Thuis
    Als je Mobiel en Thuis combineert krijg je ook Husselkorting op je mobiele abonnement; dit kan oplopen tot €7,50 per maand. Verder ontvang je ook €5 entertainmentvoordeel op Fox Sports, Spotify of Film1. Tot slot krijg je het Pluspakket gratis als je TV hebt.

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor Husselvoordelen moeten je mobiele en vaste aansluitingen op hetzelfde adres geregistreerd zijn. Abonnementen van Telfort en XS4ALL tellen ook mee voor de Husselvoordelen. LET OP: Als je KPN producten combineert met Telfort of XS4ALL, dien je je via de eigen omgevingen van Telfort of XS4ALL aan te melden voor de voordelen. Data-only abonnementen van KPN tellen ook mee als geldige mobiele abonnementen.

KPN Compleet

Heb je al meerdere KPN producten waarmee je gebruik maakt van KPN Compleet? Dan verandert er niks aan je abonnementen en huidige voordelen. Stap je met één of meerdere abonnementen over naar Hussel? Dan krijg je op de producten waarmee je overstapt de nieuwe Husselvoordelen. Op de andere abonnementen behoud je de Compleetvoordelen.