Bij Mobiel.nl is het mogelijk om je Internet voor thuis te bestellen met eventueel TV en Bellen erbij. Handig, want dan heb je het snel en makkelijk geregeld onder één dak. En het is ook nog eens extra voordelig. Je krijgt namelijk tot wel € 40,- retour als je internet voor thuis bestelt met TV of met TV & Bellen erbij. Kies je voor Internet, TV & Bellen + Mobiel? Dan ontvang je zelfs tot € 100,- retour. 


Hoe het werkt

1. Ga in het menu naar ‘Echt alles in 1’ om Internet & TV of Internet, TV & Bellen voor thuis te bestellen.

2. Vul je postcode in om de mogelijkheden op je adres te bekijken en selecteer de onderdelen die je wilt bestellen.

3. Je ziet welke mogelijkheden er op jouw adres zijn en welk retourbedrag je krijgt. De actie geldt alleen bij Thuis-abonnementen van T-Mobile, Tele2 of Ziggo met Internet én TV of Internet, TV én Bellen.

4. Vul je gegevens in voor je producten voor Thuis. In het bestelformulier vul je je persoonlijke gegevens in.

5. Nadat je het Thuis-abonnement hebt besteld, de bestelling hebt afgerond en het Thuis-abonnement is goedgekeurd bij de provider, krijg je het bedrag binnen 4 tot 8 weken op je rekening gestort. 


Actievoorwaarden:

1. Het Thuis abonnement moet in ieder geval bestaan uit een Internet én TV pakket. Alleen een Internetbundel komt niet in aanmerking voor deze actie.

2. De actie is niet geldig bij Thuis abonnementen van KPN.

3. De actie is alleen geldig voor particuliere aanvragen, niet voor zakelijk.

4. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties of kortingscodes. Als er gebruik wordt gemaakt van een andere actie en dat betreft ook een korting of retourbedrag, dan zal dit bedrag worden verrekend met het € 40,- retourbedrag.

5. Annuleer je het Thuis abonnement of wordt deze niet goedgekeurd door de provider? Dan vervalt het extra voordeel en heb je geen recht op het retourbedrag van maximaal € 40,-.

6. De actie is alleen geldig bij een nieuw Thuis-abonnement en geldt dus niet voor een verlenging van je Thuis abonnement bij je huidige provider. 

7. Het retourbedrag van maximaal € 40,- wordt binnen 4 tot 8 weken door ons overgemaakt op het door jou opgegeven rekeningnummer in de bestelling.