Bij Mobiel.nl is het mogelijk om je mobiele abonnement én internet, tv en bellen voor thuis tegelijk te bestellen. Handig, want dan heb je het snel en makkelijk geregeld onder één dak. En het is ook nog eens extra voordelig. Je krijgt namelijk bij Vodafone + Ziggo, Tele2 Mobiel + Tele2 Thuis óf T-Mobile Mobiel + T-Mobile Thuis tot wel € 100,- retour als je de twee abonnementen combineert. 


Hoe het werkt

1. Ga in het menu naar ‘Echt alles in 1’ om beide abonnementen tegelijk te bestellen.

2. Vul je postcode in om de mogelijkheden op je adres te bekijken en selecteer de onderdelen die je wilt bestellen. 

3. Je ziet welke mogelijkheden er op jouw adres zijn en tot welk retourbedrag je krijgt. De actie geldt alleen bij Thuis-abonnementen van Ziggo, T-Mobile en Tele2 met Internet én TV of Alles-In-1(inclusief bellen voor thuis) in combinatie met een mobiel abonnement.

4. Vul eerst je gegevens voor het mobiele abonnement in en direct daarna voor je producten voor Thuis. In het bestelformulier vul je je persoonlijke gegevens in.

5. Nadat je beide abonnementen hebt besteld, de bestelling hebt afgerond en beide abonnementen zijn goedgekeurd bij de provider, krijg je het bedrag binnen 4 tot 8 weken op je rekening gestort. 


Actievoorwaarden:

1. De bestelling moet bestaan uit één van onderstaande combinaties:

    - een Mobiel abonnement van T-Mobile met een Thuis abonnement van T-Mobile;

    - een Mobiel abonnement van Tele2 met een Thuis abonnement van Tele2 óf; 

    - een Mobiel abonnement van Vodafone met een Thuis abonnement van Ziggo.

2. De actie is niet geldig bij abonnementen van KPN.

3. Het Thuis abonnement moet in ieder geval bestaan uit een Internet én TV pakket. Alleen een Internetbundel komt niet in aanmerking voor deze actie.

4. De actie is alleen geldig voor particuliere aanvragen, niet voor zakelijk.

5. In beide bestellingen moet het adres en de naam overeenkomen.

6. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties of kortingscodes. Als er gebruik wordt gemaakt van een actie in de mobiele order en dat betreft ook een korting of retourbedrag, dan zal dit bedrag worden verrekend  met het € 100,- retourbedrag.

7. Annuleer je (één van) de twee abonnementen of wordt deze niet goedgekeurd door de provider? Dan vervalt het extra voordeel en heb je geen recht op het retourbedrag van maximaal € 100,-.

8. De actie is alleen geldig bij een nieuw Thuis-abonnement en geldt dus niet bij een verlenging bij je huidige provider. 

9. Het retourbedrag van maximaal €100,- wordt binnen 4 tot 8 weken door ons overgemaakt op het door jou opgegeven rekeningnummer in de bestelling.