T-Mobile

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te laten blokkeren. Bij T-Mobile kun je de simkaart laten blokkeren via telefoonnummer 06-24001200.

Vodafone

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij Vodafone kun je de simkaart laten blokkeren via telefoonnummer 0800-0094 of via My Vodafone. Ook kun je langsgaan bij een Vodafone winkel bij jou in de buurt om de simkaart te blokkeren.

Tele2

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te laten blokkeren. Bij Tele2 kun je de simkaart laten blokkeren via telefoonnummer 0800-2199.

hollandsnieuwe

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te laten blokkeren. Bij hollandsnieuwe kun je de simkaart laten blokkeren via jouw persoonlijke account bij hollandsnieuwe.

KPN

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij KPN kun je de simkaart laten blokkeren via Mijn KPN. Mocht dit niet lukken dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice via 0800-0105. Ook kun je langsgaan bij een KPN-winkel bij jou in de buurt om de simkaart te blokkeren.

Ben

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij Ben kun je de simkaart laten blokkeren via Ik Ben of telefonisch via de klantenservice van Ben 0900-0401405 (0,35 per gesprek plus je gebruikelijke belkosten).

Simyo

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij Simyo kun je de simkaart laten blokkeren via Mijn Simyo of telefonisch via 0900-8090 (€ 0,35 per gesprek).

Youfone

Als je de simkaart bent verloren of deze is gestolen, dien je de simkaart zo snel mogelijk te blokkeren. Je kunt de simkaart blokkeren door in te loggen op MyYoufone. Onder 'Abonnement' kun je de aansluiting volledig blokkeren en ook direct een nieuwe simkaart aanvragen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice via 088-222 9222 of 3188-222 9222 (maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur).