Heb je een T-Mobile abonnement dat na 9 september 2019 is aangesloten en zijn er nog andere abonnementen op je adres van T-Mobile? Dan krijg je voordeel met het nieuwe T-Mobile Klantvoordeel.
Let op! Activeer het Klantvoordeel via www.t-mobile.nl/klantvoordeel en het wordt toegepast op jouw en de andere abonnementen op het adres. Zonder activatie van het Klantvoordeel worden de voordelen niet toegepast. Het Klantvoordeel kan op maximaal 6 mobiele aansluitingen en 1 thuis aansluiting worden toegepast.

  • Meer data
    Heb je twee abonnement met 1 GB, 8 GB of 15 GB? Dan ontvang je hier bovenop nog eens 2 GB extra data per maand.
  • Meer korting
    Heb je een Unlimited, Unlimited Plus of Unlimited & Entertainment abonnement afgesloten? Dan krijg je € 10,- korting per maand op dat abonnementen. Bij de andere bundels krijg je € 2,50 korting en 2 GB extra data.
  • Voordeel Thuis
    Combineer je je T-Mobile mobiele abonnement met een T-Mobile Thuis? Dan krijg je € 5,- per maand korting op je internetpakket.

Hoe meld ik me aan?
Als je een abonnement bij ons bestelt en aangeeft dat je in aanmerking komt voor Klantvoordeel, dien je zelf nog wel aan te melden hiervoor. Dit kan via gemakkelijk de website van T-Mobile of in de My T-Mobile-app. 

Wanneer krijg ik mijn voordelen? 
De voordelen op je mobiele abonnementen ontvang je direct bij goedkeuring van het abonnement. Heb je dus al een abonnement, en bestel je er nog een of T-Mobile Thuis die pas later ingaat? Dan krijg je direct Klantvoordeel over het bestaande abonnement.

Voor meer informatie bekijk je hier de T-Mobile klantvoordeel actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden voor de deelname aan het Klantvoordeel.