Het is mogelijk om je bestelling af te laten leveren bij één van de 2600 verschillende afhaallocaties van PostNL. Je betaalt voor deze afhaalmogelijkheid niets extra’s ten opzichte van bezorging aan huis. De verzendkosten zijn €4,75.

Het voordeel van levering op een afhaalpunt is dat je niet thuis hoeft te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Hier kan je voor kiezen in het bestelformulier. Als je hiervoor kiest, worden automatisch de vier dichtstbijzijnde afhaalpunten in de buurt getoond. Via ‘ander afhaalpunt’ kun je ook een andere locatie selecteren. Op je persoonlijke orderstatuspagina kun je de gekozen afhaallocatie terugvinden. Wil je de locatie later wijzigen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Let op! Op het afhaalpunt wordt je legitimatiebewijs gecontroleerd. Zorg daarom dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt als je het pakket ophaalt. Het pakket kan alleen worden afgehaald door de contractant.

Het kiezen voor een PostNL afhaallocatie is niet mogelijk met elk soort bestelling. Alle beschikbare verzendmogelijkheden voor je type bestelling komen naar voren in het bestelformulier.