Overdag niet thuis? Dan kunnen we ons voorstellen dat het fijn is als je je pakket 's avonds kunt laten bezorgen. Met PostNL: Avondbezorging is het mogelijk. Bestel je op maandag t/m donderdag tussen 13.00 en 21.00 uur en kies je voor PostNL: Avondbezorging? Dan kan je de volgende avond tussen 17.30 en 22.00 uur de pakketbezorger verwachten. Een levering op deze manier is mogelijk bij een los toestel én een abonnement met toestel. Het pakket mag in ontvangst worden genomen door elke volwassene die op het adres aanwezig is. De kosten voor deze verzendmethode bedragen €5,25.

Helaas is het niet mogelijk om bij een Vodafone-abonnement te kiezen voor een PostNL: Avondbezorging.

De procedure voor de verzendoptie PostNL: Avondbezorging is als volgt:

  • Kies op maandag t/m donderdag tussen 13.00 en 21.00 uur in het bestelformulier voor de optie PostNL: Avondbezorging. In het weekend is er geen avondbezorging mogelijk.
  • Zorg dat je alle stappen in de actielijst op je persoonlijke orderstatuspagina hebt doorlopen, zoals identificatie en ondertekenen van het contract. Alleen dan is het mogelijk jouw order de volgende avond te bezorgen.
  • Het pakket wordt verzonden nadat de provider de aanvraag heeft goedgekeurd. Je krijgt hiervan per e-mail een bevestiging. Met de Track & Trace code die je per e-mail ontvangt kan je het pakket volgen. 
  • Tussen 17.30 en 22.00 uur op de volgende dag wordt jouw bestelling afgeleverd op het door jou opgegeven adres.
  • Voor losse toestellen en accessoires met een waarde van minimaal €50,- is een extra lange besteltijd mogelijk op maandag t/m donderdag tot 21.30 uur en op zondag tot 17.30 uur. Hierbij is het bezorgmoment de volgende werkdag.