Soms is het wel zo fijn als je dezelfde dag nog je nieuwe mobiel in huis hebt. Mobiel.nl heeft hiervoor dé oplossing. Met PostNL: Vandaag ben je namelijk dezelfde dag weer mobiel. Want op werkdagen voor 11.15 uur besteld, is vanavond nog bezorgd. Een levering via PostNL: Vandaag is mogelijk bij een los toestel én een abonnement met toestel. Dit kan alleen als het gewenste toestel op voorraad is. Het pakket mag in ontvangst worden genomen door elke volwassene die op het adres aanwezig is. De kosten voor deze verzendmethode zijn €6,75.

Helaas is het niet mogelijk om bij een Vodafone-abonnement te kiezen voor PostNL: Vandaag of PostNL: Avondbezorging.

De procedure voor de verzendoptie PostNL: Vandaag is als volgt:

  • Kies in het bestelformulier voor de optie PostNL: Vandaag. Het is niet op alle postcodes mogelijk om te kiezen voor een PostNL Vandaag-zending. 
  • Zorg dat je uiterlijk om 11.15 uur alle stappen in de actielijst op je persoonlijke orderstatuspagina hebt doorlopen, zoals identificatie en ondertekenen van het contract. Alleen dan is het mogelijk jouw order dezelfde avond nog te bezorgen.
  • Het pakket wordt verzonden nadat de provider de aanvraag heeft goedgekeurd. Je krijgt hiervan per e-mail een bevestiging. Met de Track & Trace code die je per e-mail ontvangt kan je het pakket volgen. 
  • Tussen 17.00 en 22.00 uur wordt jouw bestelling afgeleverd op het door jou opgegeven adres.

Let op: heb je de stappen in de actielijst niet voor 11.30 uur doorlopen? Dan is het helaas niet mogelijk dezelfde dag jouw bestelling te bezorgen.