Een levering via PostNL: Standaard is bij iedere bestelling mogelijk. Je kunt hier op werkdagen tot 21.00 uur voor kiezen. Je kunt je pakket in principe de volgende werkdag of op zaterdag verwachten. Wanneer je in het weekend besteld, ontvang je het pakket op maandag. Het pakket mag in ontvangst worden genomen door elke volwassene die op het adres aanwezig is. De kosten voor deze verzendmethode bedragen €4,75. De procedure voor PostNL: Standaard-levering is als volgt:

  • Kies in het bestelformulier voor de optie PostNL: Standaard.
  • Zorg dat je alle stappen in de actielijst op je persoonlijke orderstatuspagina voor 21.00 uur hebt doorlopen, zoals identificatie en ondertekenen van het contract. Alleen dan is het mogelijk jouw order de volgende dag te bezorgen.
  • Het pakket wordt verzonden nadat de provider de aanvraag heeft goedgekeurd. Je krijgt hiervan per e-mail een bevestiging. Met de Track & Trace code die je per e-mail ontvangt kan je het pakket volgen. 

  • Tussen 9.00 en 18.00 uur op de volgende dag wordt jouw bestelling afgeleverd op het door jou opgegeven adres.

  • Voor losse toestellen en accessoires met een waarde van minimaal €50,- is een extra lange besteltijd mogelijk op maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur en op zondag tot 17.30 uur. Hierbij is het bezorgmoment ook de volgende dag.