Cookies, wat zijn dat?
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die wij bij een bezoek aan onze website naar jouw computer sturen. Cookies kunnen surfgedrag, zoals gebruikersvoorkeuren en interesses, vastleggen. Hierbij worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Cookies helpen Mobiel.nl bij het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website. Je kan de browser alle cookies laten weigeren, maar het kan zijn dat de website dan niet optimaal werkt.

Gebruikte cookies bij Websend

Google Analytics
Met Google Analytics krijgen we inzicht in het gedrag van bezoekers van de website. Denk hierbij aan het bezoek van pagina’s, hoe lang een bezoeker daar blijft en of het een terugkerend bezoek is.
Privacy statement

Hotjar
Met Hotjar kijken we naar de bezoekerspatronen, bijvoorbeeld hoeveel bezoekers een bepaalde pagina op de website bezoeken en waar zij op klikken.
Privacy statement

Usabilla
Usabilla verzamelt live feedback van bezoekers door een cookie te plaatsen bij jou als gebruiker. Hierdoor krijgen wij beter inzicht in wat fijn werkt voor de klant en wat niet.
Privacy Statement

Optimizely
Optimizely wordt gebruikt om unieke bezoekers te identificeren en hun acties, zoals klikgedrag, te meten. Hiermee kunnen wij de gebruikerservaring van verschillende pagina’s achterhalen.
Privacy statement

Facebook
Facebook wordt gebruikt om advertentiecampagnes te analyseren. Dit maakt het makkelijker campagnes gerichter te ontwikkelen en te optimaliseren.
Privacy statement

Google Adwords
Via Google Adwords houden we gedrag bij van een bezoeker nadat hij/zij op een advertentie heeft geklikt. Ook bekijken we het effect van het opnieuw benaderen van eerdere bezoekers door middel van remarketing.
Privacy statement

Bing Ads
Deze cookie plaatst een tag op verschillende pagina’s van de website en houdt hiermee bij wat een bezoeker doet nadat hij/zij op een advertentie heeft geklikt.
Privacy statement

AWIN
Bij het klikken op een advertentie van Awin wordt er een cookie geplaatst op onze website. Dit gebruiken wij om de gegenereerde lead af te kunnen rekenen met de advertentiepartner.
Privacy Statement

Sociomantic
Mobiel.nl gebruikt Sociomantic om te achterhalen welk toestel is bekeken, zodat advertenties gerichter geplaatst en getraceerd kunnen worden.
Privacy statement

Member get Member company
Met Member get Member plaatsen we een cookie om beloningen te traceren voor klanten die een andere klant aandragen via Vriendenvoordeel.
Privacy statement

Cookies verwijderen
Cookies verwijderen in Microsoft Edge:
Klik op het menu-icoontje (icoon met 3 lijntjes) rechts bovenin. Klik op het icoontje met de klok (het tabblad ‘Geschiedenis’). Klik vervolgens op ‘Alle geschiedenis’ wissen. Nu kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en opgeslagen websitegegevens’ aan en klik op ‘Wissen’. Onderaan kun je aangeven of je deze gegevens altijd wilt wissen bij het afsluiten van Microsoft Edge.

Cookies verwijderen in Chrome:
Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Klik op ‘Instellingen’ > ‘Geschiedenis’ > ‘Browsegegevens’ wissen. Zorg in ieder geval dat ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’ aangevinkt staat. Je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier 'Alles'.

Cookies verwijderen in Firefox:
Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Ga naar ‘Opties’ > ‘Privacy’. Klik op ‘Uw recente geschiedenis wissen’. Onder ‘Details’ kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies’ aan. Je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier op 'Alles'.

Cookies verwijderen in Safari:
Klik links bovenin de menubalk op ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’. Kies bovenin het venster het tabblad ‘Privacy’. Klik vervolgens op ‘Verwijder alle Websitegegevens’.

Cookies verwijderen in Internet Explorer:
Klik op het icoontje van het tandwieltje rechts bovenin. Ga naar het menu ‘Beveiliging’ > ‘Verwijder browsegeschiedenis’. Nu kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en website data’ aan. Klik onderaan het venster op ‘Verwijderen’.