Opbouw waardevermindering

ConstateringOmschrijvingWaardevermindering (percentage van de toestelwaarde)
Het toestel heeft lichte krassen.De doos en accessoires zijn compleet maar het toestel heeft lichte krassen.10%
Het toestel is beschadigd.De doos en accessoires zijn compleet. Het toestel heeft een duidelijke beschadiging zoals een diepe kras, barst of deuk.Tot 30% (hangt af van de ernst van de schade)
Het toestel is incompleet.Het toestel en de doos zijn onbeschadigd maar er missen accessoires (headset, lader, boekjes).5%
De toesteldoos is niet in nieuwstaat.Het toestel en de accessoires zijn compleet en onbeschadigd maar de toesteldoos is beschadigd10%


Pakket retourneren

Voeg een schriftelijk bericht toe met daarin het ordernummer en je voorgestelde omruiling. Een melding via e-mail (info@mobiel.nl) of telefoon (070-3010301) is uiteraard ook mogelijk, vermeld hierbij de productna(a)m(en) van het gewenste toestel, bestel- en ontvangstdatum van je oorspronkelijke bestelling, je naam en adres.


Je kunt het pakket kosteloos retourneren aan het volgende adres:
Websend BV
Antwoordnummer 10024
2260 VB
Leidschendam


Wij adviseren om te zorgen voor een onherkenbare verpakking, bijvoorbeeld een bruine doos. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar dit verzendbewijs goed. Retourneren aan het antwoordnummer is kosteloos. Het is ook mogelijk om het pakket te verzenden via een andere vervoerder, maar dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening.