Bemachtig nu de Galaxy S8, Galaxy S8+ of Note8 met extra veel inruilvoordeel bij Mobiel.nl. Lever je oude toestel in en profiteer tijdelijk van maar liefst € 100,- extra inruilvoordeel bovenop de huidige inruilwaarde van het toestel. De inruilwaarde kan (afhankelijk van de staat van je toestel) oplopen tot € 400,-.

Hoe het werkt
Ga -nadat je je nieuwe toestel bij Mobiel.nl hebt besteld- naar samsung.com/nl/inruil en bekijk meteen de inruilwaarde van je toestel. Volg de stappen in het formulier en vul je persoonlijke gegevens in. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met informatie over het opsturen van je oude smartphone. Na akkoord ontvang je binnen de gestelde periode de inruilwaarde op je rekening.

De actie is geldig van 5 februari t/m 25 februari 2018. Het oude toestel opsturen kan t/m 11 maart 2018, na aankoop van het nieuwe Galaxy-toestel. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.