Soms is de vraag naar een toestel groter dan het aanbod. Hierdoor kan het helaas weleens voorkomen dat een leverdatum naar voren geschoven wordt. Wij weten vaak pas kort van tevoren van welke toestellen we nieuwe voorraad binnenkrijgen. Via deze pagina proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de leveringen die wij per toestel verwachten.

Update, 13 oktober 2017
Bijna alle modellen hebben inmiddels genoeg beschikbaarheid om alle bestellingen uit te kunnen leveren. Er zijn enkele toestellen die nog beperkter beschikbaar zijn. Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk je nieuwe iPhone in huis hebt. Wij doen er alles aan om daar voor te zorgen. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbaarheid per toestel.

iPhone 8 64 GB Gold: Goede beschikbaarheid
iPhone 8 64 GB Silver: Goede beschikbaarheid
iPhone 8 64 GB Space Gray: Goede beschikbaarheid, redelijke beschikbaarheid voor T-Mobile, volgende week meer verwacht

iPhone 8 256 GB Gold:  Goede beschikbaarheid
iPhone 8 256 GB Silver: Goede beschikbaarheid
iPhone 8 256 GB Space Gray: Goede beschikbaarheid, redelijke beschikbaarheid voor T-Mobile, volgende week meer verwacht

iPhone 8 Plus 64 GB Gold: Goede beschikbaarheid
iPhone 8 Plus 64 GB Silver: Goede beschikbaarheid
iPhone 8 Plus 64 GB Space Gray: Goede beschikbaarheid

iPhone 8 Plus 256 GB Gold: Goede beschikbaarheid
iPhone 8 Plus 256 GB Silver: Goede beschikbaarheid
iPhone 8 Plus 256 GB Space Gray: Goede beschikbaarheid

Let op: Onze klantenservicemedewerkers weten helaas niet meer dan wat er op deze pagina staat. Als je toestel verzonden is sturen wij je een e-mail.