Bij alle Huawei-smartphones geniet je van extra voordelen met Huawei VIP Service. Dit betekent dat je bovenop de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar een extra jaar garantie krijgt als VIP Service-klant. Daarnaast wordt een kapot toestel binnen 3 werkdagen nadat hij bij jou thuis is opgehaald weer naar je teruggestuurd. Als blijkt dat reparatie niet meer mogelijk is, krijg je een ander gecertificeerd toestel, zodat je snel weer bereikbaar bent. Je hebt drie jaar lang recht op deze service. De smartphone wordt gratis opgehaald en teruggebracht op een dag naar jouw keuze.

Op de Huawei P10, P10 Plus, Mate 9, P9 en P9 Plus geldt een uitgebreide variant op de VIP Service. Dit houdt in dat je naast bovengenoemde voordelen ook nog eens 3 maanden schermreparatie krijgt aangeboden. Wanneer het scherm kapotgaat of krassen heeft, kan je deze kosteloos laten vervangen. De datum moet in dit geval binnen de eerste drie maanden na aankoop vallen. Als er binnen 3 maanden na aanschaf een hardware-defect optreedt en dit defect ook binnen de garantie valt, wordt het kapotte toestel vervangen door een nieuwe. Dit kan eenmalig.

Let op! Om voor VIP Service in aanmerking te komen moet je het toestel binnen 30 dagen na aankoop registreren via www.huaweivipservice.nl. Registereren is gratis.