Bij aankoop van een smartphone van Alcatel maak je nu kans op een uniek VIP-arrangement voor twee personen bij de Grand Prix van Spa Francorchamps op zondag 28 augustus 2017. Dus wil jij Max Verstappen in actie zien onder het genot van eten en drinken gedurende de hele dag, 50 euro zakgeld én vervoer vanaf Utrecht naar het circuit? Ga dan na aankoop van je Alcatel-smartphone naar www.alcatelformule1.com en registreer je iMEI-nummer en aankoopbewijs om kans te maken. Deelnemen kan van 1 februari 2017 t/m 1 augustus 2017. De volgende toestellen doen mee aan de actie: Alcatel Pixi 4,Pop 4, Pop 4 Plus, Pop 4S, Shine Lite, Idol 4, Idol 4 Plus en Idol 4S.

Meld je aan en maak kans op twee VIP-arrangementen voor de Grand Prix Formule 1-race in België, inclusief zakgeld!