Je hebt het recht om binnen 14 dagen te herroepen. De termijn van 14 dagen gaat in na ondertekening van je contract. Bij het herroepen van een sim only-abonnement, worden de gemaakte kosten voor afgenomen diensten (o.a. gesprekskosten en dataverbruik) in rekening gebracht door de provider. Afhankelijk van het verbruik wordt dit bedrag vastgesteld. Bij de annulering van jouw sim only-abonnement treden wij op als bemiddelaar. De provider waar je de overeenkomst mee gesloten hebt, is uiteindelijk verantwoordelijk voor de daadwerkelijke annulering ervan.

Pakket terugsturen
Voor het herroepen van je bestelling kan je het modelformulier voor herroeping gebruiken. Dit is niet verplicht, een melding via e-mail (info@mobiel.nl) of telefoon (070-3010301) is ook mogelijk, vermeld hierbij de productna(a)m(en), bestel- en ontvangstdatum, je naam en adres.

Je kunt het pakket kosteloos retourneren naar het volgende adres:

Websend BV
Antwoordnummer 10024
2260 VB
Leidschendam

Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar dit verzendbewijs goed. Wij adviseren wel om te zorgen voor een onherkenbare verpakking, bijvoorbeeld een bruine doos.