Het kan voorkomen, ondanks zorgvuldig inkopen, dat de vraag naar een toestel groter is dan het aanbod. De medewerkers van de afdeling inkoop doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk over je toestel beschikt, maar ondanks bloed, zweet en tranen kan het wel eens voorkomen dat een leverdatum naar voren verschoven wordt. Via deze pagina proberen we je dan ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de leveringen die wij verwachten.

Let op: Onze klantenservicemedewerkers weten helaas niet meer dan wat er op deze pagina staat. Als je toestel verzonden is sturen wij je een e-mail.

Update 3 februari:
De iPhone 7 Plus is op een uitzondering na goed beschikbaar. Dit is de laatste update op deze pagina.

• T-Mobile: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Overig: Alle versies komen aankomende week beschikbaar.

Update 25 januari:
De iPhone 7 plus blijft helaas nog beperkt leverbaar, de iphone 7 plus 128 GB Jet Black en Silver zijn vrij beschikbaar
  • Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot de iPhone 7 plus levering ontvangen.
  • KPN: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • T-Mobile: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Overig: Er komen aankomende week grotere aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
Update 19 januari:
De iPhone 7 plus blijft helaas nog beperkt leverbaar, de iphone 7 plus 128 GB Jet Black en Silver zijn vrij beschikbaar
  • Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot de iPhone 7 plus levering ontvangen.
  • KPN: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • T-Mobile: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot de iPhone 7 plus levering ontvangen.
  • Overig: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
Update 12 januari:
De iPhone 7 plus blijft helaas nog beperkt leverbaar
  • Vodafone: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • KPN: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • T-Mobile: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Overig: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.

Update 6 januari:
De iPhone 7 plus blijft helaas nog beperkt leverbaar

• Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 Plus levering ontvangen.
  • KPN: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • T-Mobile: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Overig: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.

Update 3 Januari:
De iPhone 7 Plus blijft helaas nog beperkt leverbaar, deze week word top op heden niks verwacht. Vanaf volgende week lijkt er weer meer geleverd te worden.

• alle providers: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot de iPhone 7 Plus levering ontvangen.

Update 27 December:
De iPhone 7 Plus blijft helaas nog beperkt leverbaar, deze week worden hele kleine aantallen geleverd.

• KPN: Er komen aankomende week kleine aantallen van de iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot de iPhone 7 Plus levering ontvangen.
  • T-Mobile: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot de iPhone 7 Plus levering ontvangen.
      •   Overig: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot de iPhone 7 Plus levering ontvangen
Update 22 December:
De iPhone 7 Plus blijft helaas nog beperkt leverbaar, de verwachting is dat er in de laatste week van 2016 bijna niks uitgeleverd wordt.
  • Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 plus levering ontvangen.
  • KPN: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren
  •  T-Mobile: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 Plus levering ontvangen.
  • Overig: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 Plus levering ontvangen.
Update 17 December:
De iPhone 7 Plus blijft helaas nog beperkt leverbaar, er zit de laatste week wel verbetering in de geleverde aantallen.
  • KPN: Er komt aankomende week iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Vodafone: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • T-Mobile: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Overig: Er komen aankomende week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.

Update 12 December:
De iPhone 7 Plus blijft helaas nog zeer beperkt leverbaar, nog geen verbetering in de geleverde aantallen.

• KPN: Er komen deze week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 Plus levering ontvangen.
  • T-Mobile: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 Plus levering ontvangen.
  • Overig: Er komen deze week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.

Update 29 November:
De iPhone 7 Plus blijft helaas nog zeer beperkt leverbaar, de verwachting is nu dat dit nog minimaal 2 tot 3 weken zo blijft

• KPN: Er komen deze week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 Plus levering ontvangen.
  • T-Mobile: Er komen deze week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Overig: Er komen deze week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.

Update 16 November:

• KPN: Er komen deze week iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Vodafone: Helaas nog geen nieuws met betrekking tot iPhone 7 Plus levering ontvangen.
  • T-Mobile: Er komen deze week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.
  • Overig: Er komen deze week kleine aantallen iPhone 7 Plus in verschillende versies binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.

Update 11 November:

• De iPhone 7 is en blijft goed beschikbaar, behalve de Jet Black versies. Deze zijn moeilijk beschikbaar.
  • De beschikbaarheid van de iPhone 7 Plus is op alle versies nog steeds moeilijk. Beschikbaar zijn de iPhone 7 Plus 128 GB Black en iPhone 7 Plus  Black. Alle overige versies komen in hele kleine aantallen binnen, helaas niet genoeg om alle backorders uit te leveren.

Update 2 November:

• KPN: Er komen deze week een aantal iPhone 7 en iPhone 7 Plus-toestellen binnen in verschillende varianten, helaas niet genoeg om alle backorders uit te kunnen leveren.
  • iPhone 7 Plus 128 GB Black in grote aantallen beschikbaar.
  • T-Mobile: Er komen deze week een aantal iPhone 7 en iPhone 7 Plus-toestellen binnen in verschillende varianten, helaas niet genoeg om alle backorders uit te kunnen leveren.
  • iPhone 7 32 GB Black komt in grote aantallen beschikbaar.
  • Vodafone: Vandaag helaas nog geen nieuws met betrekking tot levering ontvangen.
  • Overig: De beschikbaarheid van de iPhone 7 gaat steeds verder omhoog (behalve Jet Black). Beschikbaarheid van de iPhone 7 Plus blijft in bijna alle versies helaas nog steeds moeilijk.

Update 25 oktober:

• T-Mobile:  Er komen extra iPhone 7 en iPhone 7 Plus-toestellen binnen in verschillende varianten, helaas niet genoeg om alle backorders uit te kunnen leveren.

Update 21 oktober:

• KPN: Er komen volgende week een aantal iPhone 7 en iPhone 7 Plus-toestellen binnen in verschillende varianten, helaas niet genoeg om alle backorders uit te kunnen leveren.
  • T-Mobile: Er komen volgende week een aantal iPhone 7 en iPhone 7 Plus-toestellen binnen in verschillende varianten, helaas niet genoeg om alle backorders uit te kunnen leveren.
  • Vodafone: Er komen volgende week een aantal iPhone 7 en iPhone 7 Plus-toestellen binnen in verschillende varianten, helaas niet genoeg om alle backorders uit te kunnen leveren.
  • Overig: De beschikbaarheid van de iPhone 7 32 GB wordt beter.
  • iPhone 7 128 GB en 256 GB (behalve Jet Black) redelijk beschikbaar. Je kunt je bestelling om laten zetten in deze versie. Neem voor het wijzigen van je bestelling contact op met onze klantenservice via WhatsApp (06-24966602)

Over het algemeen is de iPhone 7 128 GB (behalve Jet Black) redelijk leverbaar. Je kunt je bestelling om laten zetten in deze versie. Neem voor het wijzigen van je bestelling contact op met onze klantenservice via WhatsApp (06-24966602)