Om je smartphone te annuleren of te ruilen, kun je langskomen bij één van onze servicepunten (Leidschendam of Utrecht). In dit geval hoef je het toestel niet via de post terug te sturen. De medewerkers van het servicepunt nemen het toestel in en controleren of het toestel en de verpakking voldoen aan de eisen van het annuleren. Indien je aan deze voorwaarden voldoet, ruilen wij hem -als hij op voorraad is- meteen om voor het gewenste toestel.