Maandelijks kun je eenmaal je bel/sms-bundel of internetbundel aanpassen. Bij een maandelijks opzegbaar abonnement kun je de bel/sms-bundel of internetbundel verhogen en verlagen. Wanneer je een 2-jarig abonnement hebt, kun je de samenstelling van jouw bundels wijzigen, waarbij het totale maandbedrag minimaal gelijk blijft aan het bedrag waarmee je het abonnement bent begonnen (bijvoorbeeld minuten- of sms-bundel verlagen en uw internetbundel verhogen).

Wanneer je een keuze hebt gemaakt welke bel-, sms- of internetbundel je wilt, dan kun je een bundelwijziging aanvragen via de Ik Ben-app of door in te loggen op Ik Ben. Ga naar “Abonnement” klik vervolgens op “Wijzigen”.