Eén maand wat meer of minder data nodig? Met Tele2 kun je elke maand je bundel naar boven of beneden aanpassen. Sim only-abonnementen kun je altijd downgraden, zo vaak als je wilt. Deze wijziging wordt in de eerstvolgende maand doorgevoerd. Upgraden kan ook zoals als je wilt. Deze wijziging gaat meteen in en wordt berekend over de gehele lopende maand. Een abonnement met smartphone kun je upgraden. Dit kan meerdere keren per maand. De wijziging gaat meteen in en wordt berekend over de gehele maand. Het is bij een abonnement met smartphone ook mogelijk om 1x per maand te downgraden. Deze wijziging wordt in de eerstvolgende maand doorgevoerd. Je kunt niet verder downgraden dan jouw originele bundel.