Via jouw persoonlijke account bij Simyo kun je precies zien hoeveel je die maand al verbruikt hebt van je bundels. Daarnaast worden eventuele kosten die buiten de bundel gemaakt zijn ook direct zichtbaar. Simyo heeft ook een app waarmee je makkelijk via je mobiele telefoon altijd en overal toegang hebt tot je belangrijkste Simyo-gegevens.

Tegoed van je abonnement
Je bundel voor internet, bellen en sms’en wordt iedere maand automatisch bijgeschreven door de provider. Je hoeft hier zelf geen actie voor te ondernemen. Via je persoonlijke pagina of de app van je provider kan je precies zien wanneer je nieuwe tegoed is bijgeschreven. Ook krijg je van je provider bericht wanneer je tegoed bijna op is en wanneer je tegoed volledig op is.