Bij sommige T-Mobile abonnementen is het mogelijk om te kiezen voor een T-Mobile branded toestel. In zulke gevallen zie je in het overzicht achter toestelversie een “T” staan, "T-Mobile" of "geen operator logo" . Deze toestellen zijn bij T-Mobile ingekocht en zijn vaak een stukje voordeliger in combinatie met een T-Mobile abonnement. Verder is er geen verschil in specificaties, zijn de toestellen simlock-vrij en ook is het aan de buitenkant niet te zien dat het gaat om een T-Mobile branded toestel. Bij sommige branded modellen is er wel T-Mobile software aanwezig zoals speciale apps of een opstartlogo. Bijkomend voordeel van deze branded modellen is dat je bij problemen ook altijd terecht kunt bij een T-Mobile winkel.