Abonnement afsluiten of toestel kopen

Naast het telefonisch of via de website plaatsen van een bestelling, is het ook mogelijk om één van onze servicepunten in Leidschendam of Utrecht te bezoeken. Hier krijg je advies van onze ervaren en kundige medewerkers. Zij helpen je met het plaatsen van je bestelling voor een abonnement of losse telefoon. Als je langskomt voor het aanvragen van een abonnement, neem dan een geldig legitimatiebewijs en pinpas mee. Als het gewenste toestel op voorraad is, kunnen onze medewerkers in de meeste gevallen het abonnement meteen voor je aansluiten. Ook kan je dan het toestel direct meenemen.

Uitzonderingen hierop zijn: Vodafone met nummerbehoud, Vodafone verlengingen en Tele2 zakelijk. De verwerkingstijd bij deze abonnementsvormen neemt enkele werkdagen in beslag. Nadat de aanvraag door de provider is goedgekeurd kan het toestel worden afgehaald bij één van onze servicepunten of worden opgestuurd

Betaalmogelijkheden

Als je een bestelling op wilt komen halen bij één van de servicepunten, dan kan er alleen met PIN betaald worden. De betaling kan ook vooraf voldaan worden middels vooruitbetalen per bank/giro of iDEAL. Het is helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen.