Wat is Certified Pre-Owned?

Veel klanten leveren bij Apple hun iPhone in zodat ze voor een meerprijs het nieuwe model kunnen bestellen, dit zijn met name zakelijke klanten. Apple controleert vervolgens of het moederbord en de processor volledig naar behoren functioneren (zelfde tests die worden gedaan op een nieuw toestel). Vervolgens wordt het toestel voorzien van nieuwe batterij, en nieuwe covers. Tot slot wordt het toestel nieuw verpakt inclusief nieuwe accessoires en voorzien van Apple certificering zodat het als een officiële Apple Pre-Owned iPhone kan worden verkocht. Op het toestel zit één jaar fabrieksgarantie. In de doos tref je een officiële iPhone headset, oplader en datakabel aan.

Eigenschappen Pre-Owned

• 1 jaar fabrieksgarantie
  • iPhone in zeer goede staat
  • voorzien van nieuwe accessoires
  • door Apple uitgebreid gestest en
  • voorzien van Apple certificering