Je hebt het recht om binnen 14 dagen te herroepen. Om je product te kunnen retourneren dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

• Binnen 14 dagen na ontvangst van het product, kan je van de koop afzien. Het product retourneren kan in de 14 dagen na het afzien van de bestelling. Bij een bestelling van meerdere producten die niet tegelijkertijd afgeleverd worden, gaat de termijn in na ontvangst van het laatste product van de bestelling.
  • Het toestel moet compleet en onbeschadigd in de originele verpakking teruggestuurd worden. Je mag het product alleen uitpakken of gebruiken om de aard, kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Bij constatering van een verdergaand gebruik dan noodzakelijk om de aard, kenmerken en werking vast te stellen, brengen wij een schadevergoeding in rekening. Afhankelijk van de conditie van het herroepen product, stellen wij het bedrag vast. Dit bedrag is maximaal de nieuwprijs van het losse toestel.
  • Als je het toestel wilt ruilen voor een ander, voeg je een schriftelijk bericht toe aan het retour gezonden pakket met daarin het merk, type en de versie van het toestel dat je wilt hebben, vermeld. Dan nemen we contact met je op. Als wij jouw pakketje hebben ontvangen en de gewenste smartphone is op voorraad, ontvang je binnen 2 werkdagen je nieuwe telefoon.
  • Nadat wij het geretourneerde toestel hebben ontvangen en geïnspecteerd, ontvang je een bevestiging van de herroeping via de mail. Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de herroeping en ontvangst van het toestel (of nadat is aangetoond dat deze is geretourneerd) krijg je je geld terug. Eventuele waardevermindering kan in rekening gebracht worden. Als aan alle voorwaarden voldaan is, krijg je het gehele aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, terug. Wij betalen je terug op dezelfde manier als waarop jij de bestelling hebt betaald.
  • Als je een iPhone wilt retourneren, dien je de ‘Find My iPhone-functie’ uit te schakelen en moet de inhoud op de iPhone volledig gewist worden. Ook moet je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen voordat je het terugstuurt. Als wij de iPhone retour ontvangen zonder dat dit gedaan is, is het helaas niet mogelijk om het toestel te ruilen of te annuleren. Voor meer informatie over het terugzetten van een iPhone naar de fabrieksinstellingen verwijzen we je graag naar: http://support.apple.com/kb/PH2702?viewlocale=nl_NL
  • Wis bij een smartphone van Samsung een eventueel ingesteld Samsung-account. (via instellingen; back-up maken en resetten; fabrieksgegevens herstellen; alles verwijderen). Een actief Samsung-account zorgt namelijk voor een extra beveiliging, wat het toestel vergrendelt voor andere gebruikers. Wij kunnen het toestel dan niet in behandeling nemen.

Voor het herroepen van je bestelling kan je het modelformulier voor herroeping gebruiken. Dit is niet verplicht, een melding via e-mail (info@mobiel.nl) of telefoon (070-3010301) is ook mogelijk, vermeld hierbij de productna(a)m(en), bestel- en ontvangstdatum, je naam en adres.

Pakket retourneren

Je kunt het pakket retourneren naar het volgende adres:
Websend BV
Antwoordnummer 10024
2260 VB
Leidschendam
Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar dit verzendbewijs goed. Retourneren aan het antwoordnummer is kosteloos. Wij adviseren wel om te zorgen voor een onherkenbare verpakking, bijvoorbeeld een bruine doos.