Bij een bestelling van een abonnement met toestel, kan je kiezen voor 'AMP-koerier: Betalen en ondertekenen aan de deur'. Hiervoor betaal je € 8,75 verzendkosten. As je voor 22:00 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag (binnen 24 uur) in huis. Dit kan alleen als het gekozen toestel op voorraad is. Deze verzendoptie is mogelijk bij de providers Tele2, T-Mobile, hollandsnieuwe, Telfort, KPN en Ben.

Voor deze verzendoptie geldt de volgende procedure:

• Je vult in het bestelformulier alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat de voorletter en de achternaam op de bankpas en het legitimatiebewijs overeen komen met het contract.
  • Je selecteert een dag en dagdeel (ochtend of middag) waarop je jouw bestelling wil ontvangen.
  • Wij nemen de order in behandeling en sturen je een bevestiging als deze succesvol is verwerkt.
  • Je ontvangt op de dag van bezorging rond 8:00 uur per e-mail en sms een bericht vanuit onze koeriersdienst AMP Logistics, met daarin een tijdvak van 2 uur waarbinnen de order wordt uitgeleverd. In dit bericht ontvang je een link met een persoonlijke inlog waarin je door middel van een foto kunt zien welke koerier bij je langskomt.
  • De koerier komt bij je langs en controleert samen met jou de op het contract ingevulde gegevens aan de hand van jouw legitimatiebewijs en bankpas.
  • Bij een nieuw abonnement onderteken je het contract en controleert de koerier het legitimatiebewijs. Hij vraagt je om € 0,01 te pinnen ter controle van het rekeningnummer. De koerier maakt ook een kopie van de bankpas. Iemand anders machtigen om de order in ontvangst te nemen kan ook. In dit geval dien je het contract dat je per mail hebt ontvangen te printen en vooraf te ondertekenen. De gemachtigde overhandigt dit ondertekende contract, toont jouw legitimatiebewijs en pint met jouw pinpas € 0,01.
  • Jijzelf (of de gemachtigde) rekent het eventueel bij te betalen bedrag af (contant of per pin) en neemt de bestelling in ontvangst. (Belangrijk: om het pakket in ontvangst te kunnen nemen moet jouw huisgenoot 18 jaar of ouder te zijn en moet hij/zij zich kunnen legitimeren).

Let op: het is niet mogelijk het pakket op een ander afleveradres dan het contractadres door iemand anders aan te laten nemen. Enkel de contractant kan het pakket op een ander adres in ontvangst nemen.