Als je nummerbehoud hebt aangevraagd wordt het abonnement pas later actief. Controleer op jouw persoonlijke Ik Ben-pagina hoeveel belminuten, sms’jes en/of data je de eerste maand ontvangt. Het is mogelijk dat je de eerste maand niet over de volledige hoeveelheid belminuten, sms’jes en/of data beschikt waar je voor gekozen hebt. Dit kan komen doordat jouw Ben-abonnement bijvoorbeeld halverwege de maand/factuurperiode van start is gegaan.

Heb je binnen jouw oude abonnementsvorm nog geen databundel? Wacht dan met het gebruiken van de nieuwe smartphone tot het nieuwe abonnement ingaat. Ga je zonder databundel alvast gebruikmaken van internet op je smartphone, dan worden er hoge buitenbundelkosten in rekening gebracht door de provider.