Roam Like at Home bij hollandsnieuwe
Vanaf 15 juni 2017 geniet je binnen heel de EU van je abonnement zoals je in Nederland gewend bent, zonder extra kosten. Iedere provider moet hier verplicht aan meewerken door de nieuwe roaming wetgeving die is opgesteld door de Europese Unie. Hiermee wordt het makkelijk om met je mobiele abonnement ook in andere landen binnen de Europese Unie te bellen, sms’en en internetten. Gebruik je meer dan je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buitenbundeltarief. De wijzigingen gaan automatisch in per 1 juni 2017. Je hoeft hier niets voor te activeren. Het enige wat je moet doen is je roaming aanzetten in het buitenland via de instellingen van je smartphone.
Roamen uit je bundel geldt voor de volgende landen:

België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Guadeloupe (FR), Martinique (FR), Frans Guyana (FR), Réunion (FR), Mayotte (FR), Saint Martin (FR), Azoren (PT), Madeira (PT), Canarische eilanden (ESP), Gibraltar (GB)

Toegevoegde landen door hollandsnieuwe:

Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.

Let op: de tarieven voor bellen en sms'en vanuit Nederland náár landen binnen de EU blijven onveranderd. Dit valt dus niet binnen de nieuwe wetgeving. Bekijk de tarieven hiervoor op de website van hollandsnieuwe.

Buiten de EU

Ga je naar een land buiten de EU? De provider hanteert afwijkende tarieven voor bellen en internet in landen buiten de EU. Het tarief is afhankelijk van het land waar je heengaat en het type abonnement. Ga naar de website van hollandsnieuwe voor de huidige tariefvoorwaarden.