Roam Like at Home bij Tele2
Vanaf 8 juni 2017 geniet je binnen heel de EU van je Tele2-abonnement zoals je in Nederland gewend bent, zonder extra kosten. Iedere provider moet hier verplicht aan meewerken door de nieuwe roaming wetgeving die is opgesteld door de Europese Unie. Hiermee wordt het makkelijk om met je mobiele abonnement ook in andere landen binnen de Europese Unie te bellen, sms’en en internetten.

Gebruik je meer dan je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buitenbundeltarief. De wijzigingen gaan automatisch in. Je hoeft hier niets voor te activeren. Het enige wat je moet doen is je roaming aanzetten in het buitenland via de instellingen van je smartphone. Voor de Unlimited databundels en de 10 GB databundels van Tele2 geldt voor datagebruik binnen de EU een limiet van 6 GB per maand. Daarna ga je het Nederlandse buitenbundeltarief betalen.
Let op: de tarieven voor bellen en sms'en vanuit Nederland naar landen binnen de EU blijven onveranderd. Dit valt dus niet binnen de nieuwe wetgeving.

Roamen uit je bundel geldt voor de volgende landen:
België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Guadeloupe (FR), Martinique (FR), Frans Guyana (FR), Réunion (FR), Mayotte (FR), Noorwegen, Saint Martin (FR), Azoren (PT), Madeira (PT), Canarische eilanden (ESP), Gibraltar (GB) en Zwitserland.

Buiten de EU
Tele2 hanteert afwijkende tarieven voor bellen, sms'en en internet in landen buiten de EU. Je kunt in het buitenland mobiel internetten tot een bedrag van € 60,50 per maand, daarna is internetten in het buitenland niet meer mogelijk. Er is ook een aantal extra bundels voor het buitenland beschikbaar.

Meer weten? Ga naar de website van Tele2 voor meer informatie over de huidige tarieven in het buitenland.