Als je nummerbehoud hebt aangevraagd, zal jouw nieuwe abonnement pas later actief worden. Wij adviseren je om te controleren via jouw persoonlijke Tele2-pagina hoeveel belminuten, sms’jes en/of MB data je de eerste maand ontvangt. Het is namelijk mogelijk dat je de eerste maand van het abonnement niet de volledige hoeveelheid belminuten, sms’jes en/of MB internet ontvangt. Dit komt omdat het abonnement bijvoorbeeld halverwege de maand/factuurperiode start.

Als je in jouw huidige abonnementsvorm nog geen databundel hebt, wacht dan tot het moment van ingang van de nieuwe abonnementsvorm met het gebruiken van een smartphone. Ga je zonder databundel alvast gebruikmaken van de smartphone, dan kunnen er hoge kosten buiten de bundel worden gemaakt.