Ben je tevreden over T-Mobile? Dan is een contractverlenging een goede optie. Het maakt hierbij niet uit of jouw huidige T-Mobile-abonnement via ons is aangevraagd of niet. Bij een contractverlenging betaal je geen aansluitkosten en je behoudt automatisch je huidige mobiele nummer. Vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige abonnement kan je een verlenging aanvragen.

Als jouw T-Mobile contractverlenging is goedgekeurd, gaan de nieuwe voorwaarden aan het einde van het huidige contract in. Wij raden je aan voor de exacte ingangsdatum van de nieuwe abonnementsvorm in te loggen op jouw persoonlijke T-Mobile pagina.

Indien je een bestelling hebt geplaatst met een nieuwe mobiele telefoon dan verzenden wij deze telefoon direct na goedkeuring van de verlenging door T-Mobile. Je ontvangt het toestel dus eerder dan dat het nieuwe abonnement in zal gaan. Tevens sturen wij alvast een nieuwe simkaart mee voor het geval jouw oude simkaart niet in de nieuwe smartphone past.

Indien het huidige contract op naam van een ouder/verzorger is aangevraagd omdat de gebruiker ten tijde van aansluiten nog geen 18 jaar was, dan is het helaas niet mogelijk om direct bij een contractverlenging van het abonnement de contractgegevens over te zetten op naam van de inmiddels 18-jarige gebruiker. Bij een contractverlenging blijven de gegevens ongewijzigd. Indien je toch de gegevens van de contractant wilt wijzigen naar die van een zoon of dochter, dan kan dit alleen door middel van een contractovername via de provider.

Meer informatie over het aantrekkelijke verlengingsaanbod van T-Mobile.