Roam Like at Home bij T-Mobile
Vanaf 13 juni 2017 geniet je van je T-Mobile-abonnement binnen heel de EU zoals je in Nederland gewend bent, zonder extra kosten. Hiermee wordt het makkelijk om met je mobiele abonnement ook in andere landen binnen de Europese Unie te bellen, sms’en en internetten. Gebruik je meer dan je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buitenbundeltarief. De wijzigingen gaan automatisch in per 1 juni 2017. Je hoeft hier niets voor te activeren. Het enige wat je moet doen is je roaming aanzetten in het buitenland via de instellingen van je smartphone.Lees voor meer informatie de voorwaarden voor Roam Like at Home bij T-Mobile.

Roamen uit je bundel geldt voor de volgende landen:
België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Guadeloupe (FR), Martinique (FR), Frans Guyana (FR), Réunion (FR), Mayotte (FR), Saint Martin (FR), Azoren (PT), Madeira (PT), Canarische eilanden (ESP), Gibraltar (GB)

Buiten de EU
Ga je naar een bestemming buiten de EU? Dan hanteert T-Mobile andere tarieven voor bellen en internet in het buitenland, afhankelijk van jouw abonnement. Wil je precies weten wat de tarieven zijn op je vakantie-adres? Sms dan kosteloos 'PRIJS LAND' (bijvoorbeeld PRIJS TURKIJE) naar 5545. Je krijgt dan een overzicht van de tarieven voor bellen, sms'en en internetten op jouw bestemming, met jouw abonnement. Je kunt in het buitenland mobiel internetten tot een bedrag van €60,50 per maand, daarna is internet niet meer mogelijk. Om jou te beschermen tegen onverwachte kosten. Je kunt bij T-Mobile wel het Travel & Surf abonnement afsluiten waarmee je voor een vast bedrag een aantal MB's koopt. Wil je tot 10 GB per maand kunnen internetten, bellen en sms'en in de USA? Kies dan T-Mobile Go Unlimited EU+USA. Er gelden aanvullende voorwaarden voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 1 mei 2017.

Meer weten over de huidige tarieven van T-Mobile in het buitenland? Je vindt deze op de website van T-Mobile.